lunes, 26 de noviembre de 2007

Nota de premsa de la Associació de veïns de La Guàrdia

NOTA DE PREMSA


L’A.V La Guàrdia considera “humiliant pels veïns del barri” el tracte de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts per embargar els comptes de l’entitat

Per primera vegada a la història catalana una administració local embarga els comptes a una associació veïnal per no pagar l’IBI

L’Associació de Veïns La Guàrdia, de Sant Vicenç dels Horts, considera humiliant pels veïns del barri l’embargament dels comptes de l’entitat veïnal per part de l’Ajuntament per no haver pagat l’Impost de Béns Immobles, l’IBI.

Segons estableix la legislació, les fundacions i associacions d’utilitat pública i sense ànim de lucre estan exemptes de pagar aquest impost.

Amb l’assumpció d’Amparo Piqueras com a alcaldessa del municipi, recolzada per un equip de govern de coalició entre el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i el Partit Popular (PP), l’administració local va començar a exigir el pagament d’aquest impost a l’A.V de La Guàrdia. A més, l’entitat veïnal ha denunciat un seguit de maniobres poc transparents, per part de l’Ajuntament, que han culminat amb aquest embargament dels comptes en els quals hi ha dipositades les quotes dels socis i les subvencions de les administracions públiques.

“Des del principi hem optat per la via del diàleg i esperem que l’actual equip de govern finalment doni una solució política a aquest conflicte”, conclou el president de l’entitat veïnal, Mariano López Salazar.


Sant Vicenç dels Horts, 21 de novembre del 2007.
Telèfon de contacte: 93 656 65 52

No hay comentarios: