lunes, 21 de julio de 2008

He tornat!!


He tornat, després d'un període d'intens treball personal que no m'ha permès cuidar aquest blog, ja sóc aquí i amb més força que mai, una força que em dona veure com s'han desenvolupat alguns aconteixements a la nostra terra. Hem guanyat l'Eurocopa, i mentre milers de persones ho celebraven als carrers de tota Catalunya, les autoritats del PUC miraven cap a un altre costat; ha sigut molt graciós i s'ha donat un cop d'atenció als que creuen que a Catalunya tots pensem igual.
Ciutadans torna a aparèixer a les enquestes amb força i sembla que a les pròximes autonòmiques tot indica que l'únic partit de centre-esquerra no nacionalista tindrà grup parlamentari propi, seria interessant ja que així Tv3 no podria parlar de grup mixt quan ho fa els 6 segons mensuals de rigor dedicats a aquest jove partit. Ha sortit un manifest que parla de les dificultats que té el castellà en territoris bilingües, sobretot a les administracions públiques, i a l'educació, i com no, el nacionalisme més radical ha despertat al Franco i a la seva mare, cosa que ja cansa una mica, donat que aquest dictador repulsiu ja fa 30 anys que va morir. Seria bó que aquests que fan reviure a aquest personatge, miressin la seva política educativa amb "la formación del espíritu nacional", que segur que els hi recorda alguna cosa.
D'altra banda, i el que més m'ha cridat l'atenció, tot i que no m'ha sorprés gaire, és la deriva nacionalista del Psc. Només desitjo que la gent que no és nacionalista, que és d'esquerres, i que no està d'acord amb les polítiques de tot menys socialistes del partit de la "tostadora", ho tingui clar d'una vegada per totes i els hi doni una bona lliçó a les pròximes eleccions. Ja està bé d'enganyar a la gent. Menció especial a la "brillant política socialista" al meu poble, pujada d'impostos del 300%, pujada de sous del 100% , resposta ciutadana massiva i contundent amb centenars de persones als carrers i utilització del diari de la ciutat, pagat amb els impostos de tots, per manipular la realitat i justificar una mesura que no atèn a la realitat social del poble.
Per tot això us plantejo una enquesta per aquest mes dedicada a aquest partit, el Psc, del que molta gent ens vam desvincular ja fa un temps i que seria perfectament extrapolable a una Iniciativa per Catalunya, que des de l'època del gran Julio Anguita, s'ha pujat al carro del nacionalisme deixant enrere l'internacionalisme i moltes altres coses pel camí.


Us animo a participar!


2 comentarios:

Anónimo dijo...

ánimo daniel, tienes un blog de p. m...

saludos desde la agrupació Baix Llobregat Nord

Dani Carrasco

José A. Mengíbar dijo...

Tienes toda la razón. Pero creo que se te ha olvidado mencionar lo que aleja definitivamente de la izquierda al PSC y a IC, que no es otra cosa que la deriva derechista que supone el utilizar las balanzas fiscales para que los que más dinero tienen se lo puedan quedar mejor.

Qué pena de izquierda y qué hábiles que son para engañar a sus propios votantes. Aunque todo indica que en las próximas elecciones estará C's para desenmascararlos definitivamente.

Jose A.
Salud.