jueves, 17 de enero de 2008

Huelga de maestros.



Manifiesto conjunto de todos los sindicatos del sector enseñanza:


En defensa de l’ensenyament públic i de qualitat


14 DE FEBRER VAGA i MANIFESTACIÓ

A les 12 hores, de Plaça Universitat a Plaça Sant Jaume


No volem aquesta llei Rebutgem el contingut de la proposta de bases per una Llei d’Educació a Catalunya (LEC) i fem una crida al professorat i al conjunt de la ciutadania a mobilitzar-se per aconseguir la seva retirada.

1. La millora de l’educació pública no passa per una gestió jeràrquica i empresarial de les escoles ni per la lògica del mercat, sinó per un augment seriós de la inversió, que possibiliti abordar tota la problemàtica i les necessitats dels centres i de l’alumnat.

2. La Llei obre noves vies de privatització de l’educació. Promou formes de gestió privada al centres públics, que podrien passar directament a mans d’entitats vàries.

3. La Llei aposta per una desregulació de les condicions laborals del professorat. A través d’aquesta Llei, l’Administració pretén eludir la seva responsabilitat en la marxa de l’ensenyament públic, tot traspassant-la als propis centres.


USTEC·STEs (IAC) CCOO ASPEPC-SPS FETE-UGT CGT



C's se suma a la huelga de profesores del 14-F
10 enero 2008, C's
Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía comunica que se suma a la huelga del día 14 de febrero, convocada por los sindicatos mayoritarios del sector de enseñanza, para exigir al Gobierno la retirada del Documento de “Bases per a la llei d'Educació de Catalunya. Una llei de país”. El diputado de Ciudadanos, Antonio Robles considera que “las bases que se dibujan en este documento erosionan aún más a la escuela pública, gratuita e igual para todos”. Así mismo, Robles asegura que “pone en riesgo los derechos del profesorado adquiridos por oposición, privatiza las direcciones y crea las condiciones para que la futura ley sea más un instrumento de construcción nacional que no una ley de educación”.


Mírate las bases de la nueva propuesta de la Generalitat e infórmate por ti mism@:



En breves días colgaré en este blog las notas recogidas durante la última conferencia del diputado de Ciutadans Antonio Robles, respecto a la nueva ley de educación que realizó en la sede de Cornellà.


El colectivo de maestros estamos muy cansados de que políticos y pedagogos se ocupen de hacer ley tras ley sin escuchar a los que más conocen la verdadera realidad de las aulas.

No hay comentarios: